mr sci ph Borivoje Lavica

(1934-2002)

 „Anafarm d.o.o. Beograd“ je 1992. godine osnovao mr sci ph Borivoje Lavica, vizionarski trasirajući uspešan razvoj proizvodnje dijetetskih suplemenata. Delatnost preduzeća je proizvodnja homogenizovanih hranljivih preparata i dijetetske hrane. Preparati se izrađuju u sopstvenom proizvodnom pogonu.


 Anafarm ima dugogodišnju tradiciju i iskustvo u proizvodnji dijetetskih suplemenata. Od početka rada, pa do danas, preparate Anafarm-a odlikuje vrhunski nivo kvaliteta. Proizvodni proces zasnovan je na naučnoj bazi i dugogodišnjem radnom iskustvu. Preparati se izrađuju u skladu sa savremenom tehnologijom, dobrom proizvođačkom praksom uz primenu principa HACCP sistema, koja garantuje proizvodnju zdravstveno bezbednih proizvoda. Pri izradi preparata koriste se najkvalitetnije sirovine, počevši od aktivnih supstanci, pa do pomoćnih sastojaka.


 Anafarm predvodi stručni tim sa bogatim iskustvom u oblasti unapređenja zdravlja i proizvodnje dijetetskih suplemenata. Naša misija je da visoko kvalitetnim i pristupačnim preparatima unapredimo vaše zdravlje i opštu funkcionalnu sposobnost organizma.